27 september 2021

Leukste kinderspeelgoed en houten speelgoed van het moment!

Kinderen, jong en oud, houden van spelen. Zelfs tegenwoordig met het digitale tijdperk. We beginnen natuurlijk al vroeg met het laten zien van de telefoon en voor je het weet zitten ze op Youtube te klikken en doen. En toch is kinderspeelgoed nog enorm in trek, gelukkig maar! Want spelen blijft toch het leukste wat er is? Wie vond het niet leuk om lekker te spelen en geen zorgen te hebben. Daarom hebben we de leukste en bekendste speelgoed en merken voor je op een rijtje gezet. Het loopt uiteen van jong tot oud. Lees snel door!

Lego

Wie kent Lego nu niet?! Tegenwoordig bestaat er zelfs een TV programma over waarin volwassenen de mooiste dingen maken met Lego. En zo zie je maar weer dat dit speelgoed is voor jong en oud. Want als kind zijnde begin je met het spelen van Lego. Is het een forse investering van Lego is niet goedkoop. Maar het gaat generaties mee als je er goed mee om gaat. En toch lijkt Lego ieder jaar weer verkoopcijfers te breken rond Sinterklaas en kerst. Is Lego jouw Guilty Pleasure?

Little Dutch

Het merk Little Dutch is de laatste jaren enorm in trek in Nederland. Het houten speelgoed, denk aan een racebaan, poppen en huisjes zijn gigantisch populair. Dat Little Dutch zo populair onder moeders is geworden is niet zo vreemd. Dit merk zorgt voor perfecte kwaliteit waardoor je kinderen hier lang van kunnen genieten.

I’m Toy

Het merk I’m Toy is iets minder populair maar wordt onder steeds meer mensen bekend. Deze loopwagens zijn van ideale kwaliteit en worden gemaakt aan de hand van de leukste dieren en wagens. Zo heb je loopwagens als een brandweerwagen of als een dier. Heb jij al een I’m Toy loopwagen in huis staan?