28 oktober 2021

Uw droomhuis laten bouwen

Droom u ervan om huis laten bouwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Herstarten! Volg de leider!

Zorg voor een bouwvergunning

Tenzij u gebruik maakt van de diensten van een aannemer, bent u verantwoordelijk voor het nemen van de nodige stappen om een ​​vergunning te krijgen om huis laten bouwen. Hiervoor dient u een volledig dossier in inclusief diverse documenten (plattegrond van de grond, plattegrond van de te bouwen constructies, doorsnede van de grond en de constructie, …). En start de site onder geen enkele omstandigheid voordat u deze kostbare sesam hebt verkregen!

Maak een plan om huis laten bouwen

Hoewel bouwers van eengezinswoningen meestal catalogi hebben met vooraf gedefinieerde woningmodellen, kunt u zeker een architect inhuren als uw budget het toelaat. Als uw toekomstige knusse nest meer dan 176 m2 groot is, is het ook verplicht. Hoe dan ook, tussen de normen die gelden voor nieuwbouw (thermische voorschriften, mogelijke voorzieningen voor mensen met beperkte mobiliteit, enz.) En de indeling van de kamers in het huis, moet de indeling van het plan onberispelijk zijn.

Bezoek regelmatig de site van huis laten bouwen

Zonder elke dag met de punt van uw neus te wijzen, wordt het sterk aanbevolen om regelmatig de site van huis laten bouwen te bezoeken om te controleren of het schema wordt gerespecteerd. Een foto zegt meer dan duizend woorden, neem indien nodig een camera mee. Als u via een eengezinswoning bouwer bent geweest, kunt u in theorie alleen uw toekomstige woning bezoeken voor elke geldoproep. Vanaf nu kunt u huis laten bouwen. Aarzel niet!